Nyheter

Hold deg oppdatert på siste nytt hos Interkit

Informasjon og nytt fra Interkit

 • 31/10/2023 - Tor Ødegård
  Oktober, It's a wrap!

  Høy aktivitet på lageret vårt i oktober!

  Les mer
 • 16/10/2023 - Tor Ødegård
  Miljøproduktdeklarasjon (WHISPER®)

  International EPD System (www.environdec.com)

  WHISPER® Acoustic Panel FR, UV, UV-ECO, NBO, NBI and NB-ECO

  Sealed Air

  Les mer
 • 06/10/2023 - Tor Ødegård
  Interkit tar Simalube demo-koffert med på vegen i oktober!

  Ta kontakt om du ønsker at vi skal ta med demo-kofferten på besøk til deg.

  Vi er stadig på vegen og farter over hele sør-Norge. Vi tar gjerne turen innom deg for å vise hvilken fantastisk fleksibilitet som ligger i utvalget fra Simalube. Vi har det du trenger, om du har smøring selv, eller ønsker å kjøpe smørekopper med din foretrukne smøring klar for montering.

  Les mer
 • 04/10/2023 - Tor Ødegård
  Ta vare på dere selv og hverandre, så 'gønner' vi på ut året!

  Høsten er plutselig over oss, og det er mørkt når vi drar til og fra jobben.  Med de kortere dagene og mørkere kvelder blir det ekstra viktig å være synlig i trafikken. Vi oppfordrer alle til å bruke refleks og lys når de ferdes utendørs – enten til fots, sykkel eller i bil. Dette bidrar til å øke sikkerheten, både for deg selv og for andre rundt deg. 🤗

   

  Det er også viktig at vi kjøre etter forholdene. Våte veier, løvdekket veibaner og redusert sikt kan gjøre kjøreforholdene utfordrende. Om vi tilpasser hastigheten og holder avstand reduserer vi risikoen for ulykker og skaper en tryggere trafikkhverdag.

  Les mer
 • 25/09/2023 - Tor Ødegård
  Automatisk punkt smører som sikrer kontinuerlig drift

  Simalube er med på å redusere driftskostnad og forlenge levetiden til utstyret ditt

  Bruk av simalube smørepatroner reduserer vedlikeholdskostnader i gruver, steinbrudd, betong- og sementanlegg betydelig. Ved kontinuerlig påføring av smøremiddel øker simalube levetiden til lager, kjeder, glidebaner, gir og andre mekaniske deler.

  Les mer
 • Simalube. Det er ikke størrelsen som teller
  22/09/2023 - Tor Ødegård
  Interkit tilbyr de beste løsningene for vedlikehold og smøring av utstyr

  I den sammenheng ønsker vi å introdusere deg for Simalube - et innovativt smøresystem som sikrer jevn og pålitelig tilførsel av riktig smøremiddel til dine maskiner og utstyr. Enten det er i grusverk, steinbrudd, betong- eller sementanlegg, en gruve, næringsmiddelindustri og annen industri, vil Simalube smøresystem gjøre vedlikeholdet enklere, samtidig som du sparer kostnader og øker systemets tilgjengelighet. La oss se nærmere på fordelene dette systemet kan gi deg.

  Les mer
 • 15/02/2023 - Tor Ødegård
  Behov for å gjøre noe med støy eller dårlig akustikk?

  Verdens Helse Organisasjon (WHO) sier at støyforurensning er et betydelig miljøproblem, kun overgått av luftforurensning. Overdreven støy kan utløse stressreaksjoner som påvirker både vår fysiske og mentale helse. Støy blir en del av livene våre som ikke bør overses.

  Les mer

Følg oss på sosiale medier

Du kan også følge oss på våre sosiale medier for å ikke gå glipp av noe.