Ta vare på dere selv og hverandre, så 'gønner' vi på ut året!

Høsten er plutselig over oss, og det er mørkt når vi drar til og fra jobben.  Med de kortere dagene og mørkere kvelder blir det ekstra viktig å være synlig i trafikken. Vi oppfordrer alle til å bruke refleks og lys når de ferdes utendørs – enten til fots, sykkel eller i bil. Dette bidrar til å øke sikkerheten, både for deg selv og for andre rundt deg. 🤗

 

Det er også viktig at vi kjøre etter forholdene. Våte veier, løvdekket veibaner og redusert sikt kan gjøre kjøreforholdene utfordrende. Om vi tilpasser hastigheten og holder avstand reduserer vi risikoen for ulykker og skaper en tryggere trafikkhverdag.

Det har vært en travel periode for Interkit nå etter sommeren. På lageret har de stått på for å få ut varene, vi har hatt noen spennende prosjekt ute, og vi har sett gode resultater i prosjektene våre. Vi setter stor pris på alle våre flotte og fornøyde kunder og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet. 

 

Selv om mørketiden kan føles litt mer utfordrende, er det også mye positivt. Det er en flott tid for å kose seg med varm drikke, tente lys og hyggelige stunder med familie og venner. Høsten fargelegger naturen på en fantastisk flott måte.

 

Ta vare på dere selv og hverandre, så 'gønner' vi på ut året!

 

Med vennlig hilsen,

 

Interkit AS

0
Feed