Simalube. Det er ikke størrelsen som teller

Interkit tilbyr de beste løsningene for vedlikehold og smøring av utstyr

I den sammenheng ønsker vi å introdusere deg for Simalube - et innovativt smøresystem som sikrer jevn og pålitelig tilførsel av riktig smøremiddel til dine maskiner og utstyr. Enten det er i grusverk, steinbrudd, betong- eller sementanlegg, en gruve, næringsmiddelindustri og annen industri, vil Simalube smøresystem gjøre vedlikeholdet enklere, samtidig som du sparer kostnader og øker systemets tilgjengelighet. La oss se nærmere på fordelene dette systemet kan gi deg.

  • Sikre riktig smøring.

Hvis smørepunktene på maskinene dine enten blir utilstrekkelig eller feilsmurt, vil det føre til økt slitasje, noe som igjen kan føre til tidlig feil på utstyret. Dette kan også annullere maskinens garanti. Men med Simalube smøresystem er du garantert en jevn tilførsel av riktig smøremiddel i ønsket mengde for hvert enkelt bruksområde.

 

  • Redusert driftskostnad og nedetid

Med Simalube smøresystem kan du redusere nedetiden betydelig, og samtidig redusere kostnadene i forhold til ofte tidkrevende manuell smøring. Systemet sørger for målrettet og kontinuerlig smøring, også på vanskelig tilgjengelige områder, som for eksempel høyt over bakken eller bak beskyttelsesgitter. Dette bidrar til å redusere risikovurderingen og unngå uønskede feil.

 

  • Pålitelig drift under tøffe forhold

Maskiner og systemer blir ofte utsatt for krevende forhold utendørs, med ekstreme temperatursvingninger, gjørme, skitt og fuktighet. En kontinuerlig tilførsel av smøremiddel er derfor essensielt. Manglende vedlikehold kan resultere i slitasje eller korrosjon på deler, noe som igjen fører til betydelige funksjonssvikt og store reparasjons- og vedlikeholdsarbeid. Med Simalube smøresystem blir også eksponerte smørepunkter forsynt automatisk, pålitelig og kontinuerlig med smøremiddel. Når Simalube installeres, reduseres tiden ansatte tilbringer i farlige områder betydelig.

 

  • Reduserte driftskostnader og utvidet levetid på maskiner og utstyr

Bruken av Simalube smøremiddeldispensere fører til betydelig reduserte vedlikeholdskostnader. Kontinuerlig tilførsel av smøremiddel øker levetiden til lager, kjeder, guider, gir og andre mekaniske deler. Dette bidrar til redusert risiko og forebygge ulykker. Simalube dispenserne er ideelle for bruk på vanskelig tilgjengelige steder, og pålitelig forsyner de smøremiddel til eksponerte punkter. Ved installasjon av Simalube reduseres tid den ansatte tilbringer i farlige områder. Den manuelle smøringen med smørepistol er ikke lenger nødvendig ved anlegg og fabrikker. Dette reduserer også eksponeringen til støy, støv og farlige bevegelige deler, noe som øker sikkerheten på arbeidsplassen.

 

  • Miljøvennlig løsning

I tillegg til alle nevnte fordeler, er Simalube også det mest miljøvennlige smøresystemet. Enhetene er 100% resirkulerbare og uten skadelige biprodukter for miljøet eller produktet ditt.

 

  • Konklusjon

Med Simalube smøresystem kan du være trygg på at dine maskiner og utstyr får riktig smøring, som igjen gir forutsigbar drift.

 

Ta kontakt med Interkit for mer informasjon og muligheten til å prøve ut Simalube på en av dine maskiner.

0
Feed